(video„Salonul nr.6” pentru Petkov

vineri, 8 aprilie 2011

(video„Salonul nr.6” pentru Petkov
Aleksandr Petkov, deputat PCRM
Foto: UNIMEDIA

Alexandr Petkov rămâne în atenţia deputaţilor din Parlament. Liberal-democratul Chiril Lucinschi i-a dăruit acestuia cartea scriitorului rus A.P. Cehov – „Salonul nr.6”. Această iniţiativă a fost salutată de către deputaţii din partea AIE.

„Văd că dl Petkov are o imaginaţie foarte bogată şi am hotărât să îi fac cadou cartea lui Anton Cehov „Salonul nr. 6”,  a spus Lucinschi, în timp ce colegii din AIE l-au aplaudat.

În replică, Petkov a declarat că „Salonul nr.6” este Comisia condusă de către Chiril Lucinschi. „Din păcate fac şi eu parte din ea”, a  adăugat acesta.


Amintim că ieri, deputatul PCRM Alexandr Petkov a fost eliminat din sala de şedinţe a Legislativului pentru că a înjurat-o pe viceministra Educaţiei, Tatiana Potîng, pa care a numit-o „idioată”. Acesta a declarat că s-a exprimat în termenii lui Dostoievscki şi a promis că le va oferi deputaţilor cartea acestui autor rus.

Astăzi, Petkov a propus ca raportul de activitate al CCA să fie respins ca fiind unul incomplet, iar cel al Comisiei educație, cultură, cercetare, tineret, sport și mass-media drept unul ilegal pentru că ar fi fost adoptat în lipsă de cvorum.

UNIMEDIA precizează că opera „Salonul nr. 6” îi are drept eroi principali pe 5 pacienți bolnavi mintal, internați în salonul nr.6 al unui spital și pe medicul acestora, care ajunge și el, în final, în pielea pacienților săi.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: