(video) "Petkov să demonstreze că este bărbat"

joi, 7 aprilie 2011

(video)
Foto: europalibera.org

Dacă este bărbat, dl Petkov trebuie să-și prezinte public scuzele pentru ofensa adusă viceministrului Educației, Tatiana Potâng, pe care a numit-o idioată. De această părere este speakerul Parlamentului, Marian Lupu.


„Asta este o injurie la adresa unei femei din partea unui bărbat. Regret că reprezentanții PCRM nu au tăria de caracter - atunci când ai greșit să vii și să spui am greșit, cer scuze. Ceea ce a făcut dl Petkov, de fapt, nu este demn nici pentru un deputat, nici pentru un bărbat. Dacă el se consideră bărbat în adevăratul sens al cuvântului, eu cred că el ar trebui să iasă și să-și prezinte scuzele de rigoare pentru doamna viceministru al Educației”, a declarat Lupu astăzi, la finele ședinței Parlamentului.

Amintim că astăzi, deputatul PLDM, Chiril Lucinschi, a cerut ca Alexandr Petkov să-și ceară scuze pentru ofensa adusă viceministrului Educației în timpul ședinței Comisiei parlamentare pentru cultură, educație și tineret. În replică, deputatul comunist nu a ezitat să mai spună odată că toți angajații Ministerului Educației sunt idioți. La insistența lui Mihai Ghimpu, Petkov a fost eliminat din sală. În semn de protest, fracțiunea PCRM l-a urmat.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: