(video) Reprezentanta Armeniei la Eurovision în Republica Moldova

joi, 7 aprilie 2011

(video) Reprezentanta Armeniei la Eurovision în Republica Moldova
Foto: wiwibloggs.com

Astăzi, la Chişinău, reprezentanta Armeniei la concursul internațional Eurovision, Emmy, a susținut o conferință de presă. Prezența acesteia în țara noastră face parte din seria de evenimente organizate în cadrul turneului de promovare a piesei "Boom-Boom", care urmează a fi interpretată în semifinala Eurovision 2011. 


"Piesa este una veselă și interesantă. Se memorează uşor. Considerăm că avem toate șansele de a ajunge în primii 5", a declarat cântăreaţa.

În cadrul conferinţei s-a vorbit de asemenea şi despre reprezentanții Moldovei la Eurovision şi susţinerea reciprocă a acestor două ţări. "Consider că Armenia și Moldova se vor susține reciproc. Asta deoarece zilele trecute în Armenia a concertat formația Zdob și Zdub, unde au fost primiți foarte bine", a menționat Dohar, șeful delegației Armeniei la Eurovision.

Turneul de promovare a piesei "Boom-Boom" va continua în orașele Kiev, Amsterdam, Riga, Tbilisi, Atena şi Moscova.

Armenia a debutat la Eurovision în anul 2006, fiind reprezentată de Andre. Anul trecut, Armenia a fost reprezentată de interpreta Eva Rivas cu piesa “Apricot", care a ocupat poziția a 7-a.



Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Diana Bulai


0 Comments: