Edo Competition lansează SLR 722 Black Arrow. Vezi video

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Edo Competition lansează SLR 722 Black Arrow. Vezi video
Foto: Edo Competition

La sfârşitul săptămânii trecute vă informam că tunerii germani de la Edo Competition au creat un pachet de performanţă extrem pentru Koenigsegg CCR. De această dată, germaii s-au întors cu un nou kit pentru McLaren SLR. Botezat 722 Black Arrow, noul pachet dezvoltat de Edo Competition vine cu o mulţime de modificări, atât la nivel mecanic, cât şi la nivel estetic.


Caroseria lui SLR a fost vopsită în culoarea neagră, iar pe capota şi pe portierele acestuia a fost inscripţionat numărul 722. De asemenea, nemţii au înlocuit sistemul de evacuare cu unul de înaltă performanţă şi au optat pentru un set de jante de 21 de inch. La interior, pielea naturală face casă bună cu fibra de carbon şi Alcantara, pentru a crea o atmosferă sportivă.

Scaunele sport şi volanul sunt învelite în Alcantara, iar padelele, consola centrală şi bordul este fabricat din fibră de carbon. Mai mult decât atât, nemţii au montat un nou sistem de informare şi divertisment. Sub capota lui SLR regăsim propulsorul V8 de 5.5 litri care, mulţumită recalibrării unităţii ECU şi înlocuirii sistemului de admisie reuşeşte să producă 722 de cai putere şi poate dezvolta un cuplu motor de 890 Nm.

Mulţumită noilor cifre, McLaren SLR sprintează de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde, iar acceleraţia de la 0 la 300 km/h se produce în 24.5 secunde. În ceea ce priveşte viteza maximă cu care poate rula 722 Black Arrow, aceasta se opreşte la 345 km/h.



0 Comments: