AMN-iștii democrați de la Bălți acuzați de fals în declarații

vineri, 8 aprilie 2011

AMN-iștii democrați de la Bălți acuzați de fals în declarații
Leonid Bujor, vicepreședinte AMN
Foto: UNIMEDIA

Declaraţia grupului AMN din Bălți este una falsă, deoarece organizaţia municipală Bălţi încă nu s-a întrunit pentru a lua o decizie concretă. Aceasta este declarația vicepreşedintelui Alianţei „Moldova Noastră”, Leonid Bujor, făcută în cadrul unei conferințe de presă. 

„Prin intermediul acestor declarații s-a indus în eroare opinia publică. Jocul acesta este dirijat de anumite persoane de la Chişinău. După Congresul de sâmbătă, 9 aprilie, vom spune mai multe lucruri. Deocamdată, putem afirma că numărul celor care doresc să adere la Partidul Democrat este mic”, a menţionat vicepreşedintele AMN.


Amintim că organizaţia teritorială din Bălţi a Alianţei Moldova Noastră anunțat ieri, 7 aprilie că aderă in corpore la Partidul Democrat din Moldova. Anunţul a fost făcut de către conducerea OT Bălţi a AMN, în cadrul unei conferinţe de presă.

După anunțul de fuziune dintre PLDM și AMN, mai mulți politicieni s-au arătat sceptici cu privire la aderarea tuturor membrilor AMN la partidul condus de Vlad Filat. "AMN are echipă în teritoriu, dar mă îndoiesc că PLDM le va propune primele locuri. Atunci, oamenii nu vor fi de acord cu aceste condiții și ar putea să nu adere la PLDM. S-ar putea ca unii membri ai AMN să vină la PD", declara Dumitru Diacov pentru UNIMEDIA în luna martie.

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Diana Bulai


0 Comments: