Valentina Buliga - candidatul PD pentru Primăria Chișinău

duminică, 3 aprilie 2011

Valentina Buliga - candidatul PD pentru Primăria Chișinău
Foto: UNIMEDIA

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga, este candidatul Partidului Democrat, desemnat astăzi pentru a candida la funcția de Primar General al Capitalei. 

Despre aceasta au anunțat în urmă cu puțin timp reprezentanții democrați. Valentina Buliga este născută în 1961 și în prezent exercită funcția de ministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Aceasta a fost deputat în Legislatura 2005-2009 pe listele partidului Blocul electoral Moldova Democrată. Buliga este și președintele Organizației de Femei a PD.


"Pe parcursul anilor ne-ați spus că haideți să promovăm mai activ femeile. Iată că facem acest lucru. Valentina Buliga este una dintre doamnele care este în partid încă de la început. Acum, încercați doamnelor și nu lucrați în campanie. Acum e timpul să demonstrăm tuturor valoarea noastră", a declarat președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov, imediat după anunțarea candidaturii.

Amintim că până în prezent, dintre partidele parlamentare, Dorin Chirtoacă(PL) și Igor Dodon(PCRM) și-au anunțat oficial dorința de a candida pentru funcția de Primar de Chișinău.

La sfârșitul săptămânii PLDM va decide și el pe cine trimite în lupta pentru Chișinău. Victor Bodiu, secretarul general al Guvernului, are cele mai mari șanse să fie delegat de formațiune pentru a candida la 5 iunie.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: