(video) Wiesmann Spyder - merită să urce pe linia de producție?

vineri, 4 martie 2011

(video) Wiesmann Spyder - merită să urce pe linia de producție?
Foto: autobook.ro

Wiesmann si-a expus conceptul Spyder la Geneva si asteapta cu nerabdare parerea vizitatorilor pentru a-i hotari soarta. Voi ce parere aveti?


In urma cu putina vreme, va anuntam ca Wiesmann isi va expune conceptul Spyder la Salonul Auto de la Geneva. Acum a venit momentul sa va clatiti ochii cu o serie de fotografii ale conceptului si sa va dati cu parerea daca aceasta masinarie extrema cu aspect retro merita sa intre in productie.

Wiesmann nu a dat prea multe detalii despre propulsorul acestui prototip, dar tindem sa credem ca este V8-ul de sub capota BMW-ului M3.

Motorul de 4 litri si 420 CP ajuta masina sa alerge pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde si sa atinga viteza maxima de 290 km/h. Performantele expuse de constructor sunt credibile, daca amintim si de masa totala de 1.000 de kilograme.

Va reamintim ca acest concept expus de Wiesmann la Geneva a fost construit la cererea iubitorilor marcii, care isi doreau sa vada un model extrem al constructorului.

In acest moment, Wiesmann Spyder este supus unui test care vizeaza clientii marcii, diversi specialisti si fani ai marcii. In urma opiniilor acestora, constructorul va hotari soarta acestui model. In cazul in care decizia va fi favorabila intrarii pe linia de productie, Spyder nu va fi construit inainte de 2012.



Sursa: autobook.ro


0 Comments: