Apple lansează astăzi iPad 2

miercuri, 2 martie 2011

Apple lansează astăzi iPad 2
Foto: hotnews.ro/DGtle.com

Apple va lansa astăzi, 2 martie, iPad 2, cea de-a doua generaţie a celei mai de succes tablete de pe piaţă. La fel ca în trecut, extrem de puţine lucruri oficiale sunt cunoscute despre noul gadget, dar există totuşi câteva specificaţii care sunt considerate aproape sigure. 


HotNews.ro a compilat o listă a tuturor informaţiilor disponibile despre noua tabletă Apple. Astfel, tableta va menţine diagonala de 9,7 inci şi aspectul 4:3, aceasta va fi semnificativ mai subţire, conform Wall Street Journal.

iPad 2 ar putea avea un display cu rezoluţie de patru ori mai mare decât modelul curent (2048x1536 pixeli), dar mai multe surse au infirmat acest zvon, invocând imposibilitatea producerii noilor ecrane în cantităţi industriale.

De asemenea, iPad 2 va avea două camere video, un difuzor mai puternic şi mai clar, mai multă memorie RAM, un nou procesor şi un nou cip grafic.

Este posibil ca noua tabletă să aibă şi un preţ mai mic: site-ul de cumpărături Amazon.de a avut pentru câteva minute listat un preţ de 499 euro pentru varianta 3G+WiFi 16GB a noului iPad 2, ceea ce înseamnă că variantele fără 3G ar putea fi şi mai ieftine de atât.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la Hotnews.ro


0 Comments: