Amanta lui Berlusconi a produs un scandal la Balul Operei de la Viena

vineri, 4 martie 2011

Amanta lui Berlusconi a produs un scandal la Balul Operei de la Viena
Foto: getty image

Adolescenta Karima El Mahroug, mai cunoscută sub numele de Ruby, aflată recent în centrul unui scandal sexual legat şeful Guvernului italian, a fost invitata lă Balul Operei de la Viena de milionarul austriac, magnatul din domeniul construcţiilor, Richard Lugner în vârstă de 78 de ani, scrie BBC.


Partenera de dans a lui Lugner i-a revoltat pe unii, inclusiv pe organizatorii balului. Tânără marocană a recunoscut că nu știe să valseze, adăugând că preferă dansul din buric. "Eu pot să dansez doar din buric, nu știu să valsez, dar voi încerca să dansez împreună cu ceilalţi. În acest mod, se poate învăţa multe", a spus Ruby.

Cu toate acestea, directorul celui mai important post de televiziune din Austria, Wolfgang Lorenz, a cerut jurnaliştilor s-o evite pe Ruby în reportajele sale despre eveniment, nemulțumindu-i pe milioane de telespectatori care au considerat-o cea mai spectaculoasă participantă la bal.

"Sper că oamenii vor fi capabili să reacţioneze la personalitatea mea așa cum mă vor percepe la moment și nu-și vor reaminti de acea "scandaloasă" Ruby", a declarat El Mahroug în fața jurnaliștilor.

Invitatele lui Richard Lugner din anii trecuți au fost Paris Hilton și celebra dansatoare burlescă, Dita von Teese.

Organizatorul Balului a calificat incidentul ca "cea mai mare rușine produsă de dl Lugner vreodată".

Sursa: UNIMEDIA cu referire la bbc.co.uk


0 Comments: