Bombă în Anglia: Kolo Toure a fost suspendat pentru dopaj!

vineri, 4 martie 2011

Bombă în Anglia: Kolo Toure a fost suspendat pentru dopaj!
Kolo Toure
Foto: mcfc.co.uk

Apărătorul ivorian al lui Manchester City, Kolo Toure, a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă în fotbal potrivit The Sun.


Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al clubului, care a spus că Toure a fost suspendat până la finalizarea anchetei.

"Federaţia ne-a informat că Toure a fost testat după un meci şi depistat pozitiv. Ca urmare, e suspendat din orice activitate a primei echipe sau a clubului, până la finalizarea demersurilor legale", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei Mancster City.

Dacă se confirmă acuzaţia de dopaj , Kolo Toure ar putea fi suspendat pe o perioadă de doi ani. 

Kolo Toure, care va împlini 30 de ani pe data de 19 martie, a ajuns la Manchester City de la Arsenal Londra în 2009, contra sumei de 16,3 milioane de euro, evoluând în 49 de jocuri, răstimp în care a izbutit un gol. De menţionat că jucătorul este al doilea căpitan al "cetăţenilor", după argentinianul Carlos Tevez.

Fundaşul are în palmares 85 de selecţii în echipa naţională a Coastei de Fildeş, pentru care a înscris de patru ori. La Arsenal, cu care a câştigat titlul în 2004, Cupa Angliei în 2003 şi 2005, şi a bifat o finală de Liga Campionilor în 2006, a jucat în 226 de partide, înscriind 9 goluri. Kolo Toure este încă o afacere profitabilă făcută de managerul Arsene Wenger, care l-a cumpărat pentru 150.000 de lire sterline de la formaţia ASEC Mimomas, din Abidjan, şi la vândut la Manchester City contra unei sume de peste 110 ori mai mare.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la realitatea.net

 


0 Comments: