Scandal în Scoţia! 13 cartonaşe galbene şi 3 roşii în Celtic - Rangers

vineri, 4 martie 2011

Scandal în Scoţia! 13 cartonaşe galbene şi 3 roşii în Celtic - Rangers
13 cartonaşe galbene şi 3 roşii în Celtic - Rangers

Federaţia de Fotbal din Scoţia (SFA) a anunţat deschiderea unei anchete, după ce, în timpul şi după meciul dintre Celtic Glasgow şi Rangers, scor 1-0, din optimile de finală ale Cupei Scoţiei, conducătorii celor două cluburi şi jucătorii s-au luat la bătaie, informează AFP.


Arbitrul întâlnirii de miercuri seară, Calum Murray, a arătat 13 cartonaşe galbene şi trei roşii. Echipa Glasgow Rangers a încheiat meciul în nouă jucători, iar El-Hadji Diouf, tot de la Rangers, a primit cartonaşul roşu după fluierul final al partidei. De asemenea, tot la finalul partidei, a fost nevoie ca antrenorul echipei Celtic, Neil Lennon, şi secundul de la Rangers, Ally McCoist, să fie despărţiţi după ce s-au luat la bătaie.
Spiritele s-au încins după aproximativ o jumătate de oră de la debutul partidei, când arbitrul l-a eliminat pe Steven Whittaker, de la Rangers, pentru un al doilea cartonaş galben (minutul 36). Un incident a izbucnit apoi, la marginea terenului, între jucătorul El-Hadji Diouf (Rangers) şi Neil Lennon. McCoist a fost reţinut în momentul în care dorea să intervină în acest conflict, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul galben fotbalistului senegalez.
La final, 34 de persoane au fost arestate de poliţie, care a anunţat că nu mai are bugetul necesar pentru a face faţă acestor violenţe. 


0 Comments: