Formația Zdob şi Zdub va susţine un concert live la Shopping MallDova

joi, 3 martie 2011

Formația Zdob şi Zdub va susţine un concert live la Shopping MallDova
Foto: Shopping MallDova

De Ziua Femeii, Shopping MallDova a pregătit un program special pentru vizitătorii săi. Peste 80 de magazine de fashion îşi vor prezenta noile colecţii vestimentare, în timp ce un târg de cadouri va fi deschis la parterul mall-ului în perioada 28 februarie – 8 martie.


Sărbătorile de primăvară aduc, de asemenea, clienţilor centrului comercial o campanie de cumpărături, programată pentru perioada 3-31 martie, care va fi premiată cu sute de cadouri.

Roata Norocului a fost transformată într-o „Floare Fermecată”, pe care sunt amplasate petale cu premii: electrocasnice şi vouchere de cumpărături, ce pot fi câştigate zilnic de la 12.00 până la 22.00, cu excepţia zilelor de weekend. La tombola „Floarea Fermecată” pot participa clienţii care prezintă cecuri de cumpărături de minimum 300 de lei. De asemenea, clienţii se pot înscrie la tombola premiilor mari: un televizor LED, 3 laptopuri şi 5 cuptoare cu microunde.

Cireașa de pe tort pregătită de Shopping MallDova pentru vizitatori sunt membrii formaţiei Zdob şi Zdub, Roman Iagupov, Mihai Gîncu, Sveatoslav Staruş, Andrei Cebotari, Valeriu Mazîlu şi Victor Dandeş, care vor felicita pe 8 martie doamnele şi domnişoarele cu ocazia sărbătorii şi vor oferi flori de primăvară şi autografe tuturor fanilor. Evenimentul va avea loc la parterul mall-lui, începând cu ora 14.00. Pe 9 martie, cu începere de la ora 19.00, Zdubii vor încinge atmosfera la Shopping MallDova cu un concert live de excepţie.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: