Vestimentația oamenilor de afaceri cu Mihaela Berciu

joi, 3 martie 2011

Vestimentația oamenilor de afaceri cu Mihaela Berciu
Foto: evenda.md

Prima impresie contează. Și nu doar prima. Orice interacțiune pe care o avem zi de zi în mediul de afaceri este importantă și poate schimba cursul unui parteneriat sau a unei idei. Însă, cît de mult investiţi în imaginea dvs? Dimineața cînd vă priviţi în oglindă sunteţi siguri că veţi crea impresia dorită? Știţi exact ce accesoriu să purtaţi la o întîlnire de afaceri? Cum reacționează interlocutorul la vestimentația dvs?


La aceste întrebări și la multe altele veți putea găsi răspuns în cadrul evenimentelor conduse de Mihaela Berciu în Chișinău, în data de 18 și 19 martie.

 

Mihaela Berciu este unicul consultant de Imagine din România acreditat de AICI (Association of Image Consultants International) şi autor al volumelor: “Ținuta pentru Succes. De la Interviu la CEO” și cartea  “Succesul Detaliilor”.

Printre clienții săi se numără așa companii: DEXIA BANK Corporate, ANTENA 1, BCR ERSTE BANK, CITIBANK, UNICREDITBANK, EXIMBANK, TAROM, CARREFOUR, EON GAZ, SANOFI AVENTIS, ZENITVA ROMANIA.

 

Participanții  vor primi consultanță și soluții personalizate pentru dezvoltarea unei imagini profesionale, vor afla cum să câștige autoritate și influență prin îmbunătățirea prezenței profesionale.


Pe 18 martie va avea loc master class-ul interactiv “Imaginea Profesională pentru Elite. Strategii de management al imaginii pentru succesul brandului personal”. Acest master class este dedicate în exclusivitate top managerilor. 

În ziua a două, în data de 19 martie, Mihaela va vorbi despre “Avantajele unei imagini profesionale de excepție”. Această zi se adresează unui public mai larg: managerilor de orice nivel, consultanților de vînzări, oamenilor din departamentele de vînzări, precum și persoanelor interesate de imaginea personală și profesională.

Mai multe detalii despre eveniment și modul de rezervare a biletelor pot fi găsite pe pagina organizatorului EVENDA (www.evenda.md)

Pentru orice altă informație vă rugăm să ne contactați la telefonul 93-10-96.

Publicitate 

 

sursa: Unimedia

0 Comments: