Şi-a omorât cu cruzime iubita, fiind în stare de ebrietate

joi, 3 martie 2011

Şi-a omorât cu cruzime iubita, fiind în stare de ebrietate
Poză simbol
Foto: students.stedwards.edu

O femeie de 37 de ani din satul Târgul-Vertujeni, raionul Floreşti, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost bătută cu bestialitate de către iubitul său, anunţă serviciu de presă al MAI.


Potrivit sursei, atrocitatea crimei i-a şocat pe poliţiştii veniţi la faţa locului. După examinarea medico-legală a cadavrului s-a constatat că ucigaşul i-a aplicat multiple lovituri puternice care i-au cauzat traumatism cranio-cerebral, hematoame subdurale, multiple edeme şi echimoze faciale, plăgi faciale în regiunea piloasă a capului, fractura osului nazal etc. 

În cadrul anchetei s-a stabilit că victima împreună cu concubinul său, au consumat băuturi alcoolice după care  între cei doi s-a iscat o ceartă. Audiat de oamenii legii, făptaşul se încurcă în explicaţii atunci când este vorba despre cele întâmplate. 

Bărbatul, de 32 de ani, bănuit că şi-a lovit iubita până a omorât-o a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, fiind acuzat de vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să stea în spatele gratiilor până la 15 ani. 

UNIMEDIA precizează că de la începutul anului curent poliţia a înregistrat 17 cazuri de omor.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: