(video) Fiul dictatorului libian a fost la Chișinău

joi, 3 martie 2011

(video) Fiul dictatorului libian a fost la Chișinău
Foto: newsrescue.com

Fiul dictatorului libian, Muammar Gaddafi, a fost la Chișinău. O spun oficialii moldoveni. "Speculaţiile lui Petrenco sunt ieftine. Fiul lui Gadaffi a fost la Chişinău, cu câteva luni în urmă, când tatăl lui se simţea "bine-merci" în toate cancelariile din Europa", a ținut să puncteze președintele de onoare al democraților, drept replică la acuzațiile comuniștilor. Diacov a mai comunicat că el nu a avut întrevederi cu acesta.


Liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarată că feciorul lui Gadaffi, posibil a fost la Chişinău la 19 ianuarie 2010 şi a plecat a doua zi. Acesta ar fi sosit din Austria, cu o cursă aeriană Viena - Chișinău.

Grigore Petrenco, deputat comunist, a declarat astăzi, 3 martie, în cadrul şedinţei Parlamentului, că fiul dictatorului libian, Muammar Gaddafi, ar fi vizitat R. Moldova. Acesta susţine că "el s-a întâlnit cu reprezentanţii Ministerului de Externe al Republicii Moldova" şi a solicitat reprezentanţilor MAEIE şi colaboratorilor SIS să prezinte în cadrul şedinţei de astăzi a Legislativului explicaţii, dar și să spună cu cine s-a întâlnit feciorul lui Gaddafi.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: