Sex interzis până la deblocarea situației politice din țară

miercuri, 9 februarie 2011

Sex interzis până la deblocarea situației politice din țară
Foto: wikimedia.org

R. Moldova nu este singura țară din Europa care s-a pomenit în criză politică. În aceeași situația se află și Belgia, unde soțiile politicienilor, pentru a scoate țara din criză, intră în greva sexuală. 

Senatorul belgian, Marleen Temmerman, a propus soţiilor politicienilor să intre în greva "abstinenței", până când soții lor vor forma guvernul, relatează publicația engleză The Daily Telegraph

După alegerile anticipate, provocate de criză politică, nu se reuşeşte formarea noului Cabinet de miniștri încă din luna mai 2010. "Îndemn soţiile tuturor negociatorilor să se abţină de la sex până se ajunge la un acord", a declarat Temmerman.


Criza politică din Belgia este cauzată de un sistem politic complicat, care impune ca principalele grupuri etnice şi locuitorii din toate regiunile țării să fie reprezentate în Senat.

Parlamentarii aleşi nu reuşesc să convină asupra repartizării împuternicirilor. Alegerile parlamentare anticipate doar au agravat criza politică, iar mulți belgieni nu exclud dezmembrarea ţării, scrie publicația britanică.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: