Metoda „spirt de contrabandă prin țeavă peste Nistru” capătă popularitate

joi, 10 februarie 2011

Metoda „spirt de contrabandă prin țeavă peste Nistru” capătă popularitate
Foto: borodino-plast.ru

Inspectorii de frontieră din cadrul pichetului de grăniceri „Naslavcea”, aflaţi în misiune de serviciu, au contracarat încă o încercare de funcţionare a unui canal de contrabandă de alcool din Moldova în Ucraina.


Astfel, în apropierea nemijlocită de linia frontierei de stat, grupa mobilă de grăniceri a descoperit o ţeavă de polipropilenă, proaspăt instalată, cu diametru de 30 mm, întinsă pînă la malul rîului Nistru, pe o lungime de aproximativ 2 km.

În momentul de faţă, se desfăşoară o anchetă care are drept scop să identifice persoanele implicate în organizarea tentativei funcţionării acestei conducte.

UNIMEDIA amintește că acum 2 luni, colaboratorii Serviciului de Securitate al Ucrainei, împreună cu poliţiştii de frontieră au descoperit un canal de contrabandă de spirt din Moldova în Ucraina. În apropierea oraşului Iampol, regiunea Viniţa, Ucraina, ofiţerii de poliţie au descoperit și au confiscat o țeavă de polipropilenă cu lungime de aproximativ 500 de metri, întinsă pe fundul râului Nistru la o adâncime de  trei metri. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: