Chirtoacă despre businessul cu apă potabilă fără autorizaţie şi bonuri fiscale din Capitală: Nu cunosc acest agent economic

vineri, 11 februarie 2011

Chirtoacă despre businessul cu apă potabilă fără autorizaţie şi bonuri fiscale din Capitală: Nu cunosc acest agent economic
Foto: andreidonica.wordpress.com

"Nu cunosc acest agent economic, nu ştiu despre ce este vorba. Dar sunt zeci şi sute de mii de agenţi economici în Chişinău care primesc autorizaţie de la pretură. Faptul că cineva a dat ajutoare pentru inundaţie, nu este motiv pentru ca el să beneficieze de anumite facilităţi". Aceasta este declaraţia primarului general Dorin Chirtoacă ca urmare a acuzaţilor care i-au fost aduse de către agentul economic care comercializează fără autorizaţie şi bonuri fiscale apă potabilă "Roua Codrilor" în mai multe puncte din Capitală.


"Cu mine aceste lucruri nu au nicio legătură", a mai spus Chirtoacă menţionând că va solicita ca acest caz să fie investigat.

Edilul Capitalei a subliniat că toţi agenţii economici sunt obligaţi să ofere bonuri fiscale. "Dacă nu se oferă bonuri fiscale, atunci aceasta este o încălcare ce trebuie să fie sancţionată de către Inspectoratul Fiscal. Noi putem aplica sancţiuni cu privire la retragerea autorizaţiei de funcţionare. Aceste lucruri trebuie rezolvate la nivelul preturilor, cel mult la nivelul viceprimarului", a conchis Dorin Chirtoacă.

Vezi în continuare imaginile video surprinse la 7 februarie curent, de liderul grupului Anti Evaziune, Andrei Donică:




Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Cristina Buzovschi


0 Comments: