(video) Business cu apă potabilă fără autorizaţie şi bonuri fiscale: "Chirtoacă ne-a permis pentru că am făcut un bine"

vineri, 11 februarie 2011

(video) Business cu apă potabilă fără autorizaţie şi bonuri fiscale:
Foto: andreidonica.wordpress.com

Business cu apă potabilă în Capitală, dar fără autorizație și bonuri fiscale. Cel puţin aşa declară un agent economic, care comercializarea apă potabilă "Roua Codrilor" în mai multe puncte din Chișinău. 

Despre aceasta anunță liderul grupului anti-evaziune, Andrei Donică, pe blogul său. Potrivit agentului economic, autorităţile de la Primăria Capitalei i-au permis să comercializeze apă potabilă în Capitală numai după ce a asigurat cu două maşini de apă sinistraţii din raionul Hânceşti, care au avut de suferit în urma inundaţiilor din vara anului 2010. 


"Cu această maşină, vara trecută, am dus de două ori apă în zona unde au avut loc inundaţiile, din banii noştri. Până ce nu faci bine, nu se face bine. Chiar Chirtoacă ne-a permis, dar ne-a spus să nu mărim prețul la apă", a explicat bărbatul.

Agentul economic nu are aparate de casă, însă promite că va avea în primăvară. Autorizaţia de funcţionare pe care o deține la moment a expirat la 20 decembrie 2010. Aceasta a fost eliberată de Pretura Centru și a fost semnată de Axentii Alexei. "Este gata altă autorizație, trebuie să o aducă", a asigurat bărbatul.

Vezi în continuare imaginile video surprinse la 7 februarie curent, de liderul grupului Anti Evaziune, Andrei Donică:



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: