Ziua Îndrăgostiților: idei de cadouri pentru el și ea!

joi, 10 februarie 2011

Ziua Îndrăgostiților: idei de cadouri pentru el și ea!
Foto: flickr.com

Se apropie Ziua Îndragostiților și suntem cu toții în febra pregătirilor: cum să ne surprindem jumătatea, cum îi demostrăm dragostea și mai ales ce cadouri să cumpărăm? De multe ori alegerea cadoului este dificilă, pentru că ne dorim să fie ceva cu semnificație, ceva care să-i facă plăcere și evident care să îi amintească de noi. Pe lângă tradiționalele bomboane în formă de inimioară și ursulețul de pluș, pe care este inscripționat celebrul “TE IUBESC”, sunt multe alte cadouri pentru care poți opta pentru persoana iubită în această zi specială. Daca ai rămas în pană de idei, îți sugerăm câteva sfaturi care cu siguranță îți vor încânta jumătatea! 


Pentru EL : 
Un accesoriu de marcă: o centură, un portmoneu de piele sau o cravată elegantă – cu siguranță îi vor fi utile iar dacă iubește stilul elegant, va fi încântat de acest cadou.Un parfum bun – asigură-te că îi cunoști gusturile în materie de parfumuri, și cu siguranță vei “trezi chimia” dintre voi.
O lengerie intimă- un boxer de marcă de exemplu - sigur își va aminti de tine de fiecare dată când îi va purta.
Un cadou hazliu- dacă ești o persoană veselă și el este la fel alege-i un tricou, lengerie sau orice alt articol cu un mesaj hazliu. Se va amuza și-i va plăcea foarte mult!
O sticlă de vin bun - bărbaților le place să savureze o sticlă de vin bun, așa că dați startul de Sfântul Valentin cu vinul lui preferat. Îl veți cuceri pentru a doua oară! 

Pentru EA:
Flori și parfumuri - femeile adoră florile și parfumurile, nu ezita să faci această alegere, cu siguranță va fi foarte încântată.
Lengerie intimă - cumpără-i o lengerie hot și petreceți o noapte romantică de neuitat.O geantă sau portmoneu de marcă - este un cadou pentru femei de  ziua îndrăgostiților absolut perfect. Tuturor femeilor le plac gențile și portmoneele “in fashion” , mai mult sau mai puțin, dar le plac! 

Un articol vestimentar- cumpără-i o haina draguță care i se potriveste stilului său. Cu siguranță îi va plăcea!
O sesiune la un salon spa – femeile adoră să fie răsfățate și alintate. Oferă-i o ședință de SPA, masaj, saună sau orice alt serviciu oferit de un salon de SPA. Cel mai plăcut ar fi să o însoțești, beneficiind și tu de toate serviciile pe care i le-ai oferit ei cadou. Bineînțeles, totul plătit din buzunarul tau!  

Sfatul nostru: Indiferent ce cadou vei alege, el trebuie să exprime, în primul rând sentimentele tale față de persoana iubită! Costisitor sau nu, el trebuie să fie ceva de neuitat! Doar este o zi specială din viața voastră - o zi în care sarbatoriți iubirea! Să fiți iubiți/iubite și să profitați la maximum de ziua îndrăgostiților!



sursa: Unimedia

0 Comments: