Cel mai puternic Chevrolet Camaro din istorie – ZL1

vineri, 11 februarie 2011

Cel mai puternic Chevrolet Camaro din istorie – ZL1
motorstory.ro

Noul Chevrolet Camaro ZL1 este cea mai puternica versiune (oficiala) din istorie. Si arata asta fara falsa modestie. Observati umflatura de pe capota, facuta din fibra de carbon, care contine extractoare de aer cu rol aerodinnmic. Si observati si eleronul de pe capota portbagajului si jantele de 20 de inch.


Chevrolet Camaro ZL1 arata exact cum ar trebui sa arate un muscle car actual, rau, mare si puternic. Sub capota a fost montat un V8 de 6,2 litri, supraalimentat cu compresor mecanic, care produce 550 CP si 677 Nm. Aceasta putere trece printr-o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte si este gestionata si de un diferential cu alunecare limitata, rezistent la abuzuri repetate.

Dealtfel, Chevrolet spune ca ZL1 nu este doar un Camaro cu mai multa putere, ci o masina modificata serios pentru a livra performanta.

Masina va debuta abia peste un an, deocamdata fiind in faza ultimelor teste. Toata lumea se asteapta la valori excelente. Si chiar daca nu stim exact cat de bine accelereaza, avem altceva pentru deliciul personal. Un clip video in care veti auzi acea bolboroseala superba, tipica V8-urilor americane si suieratul compresorului.



0 Comments: