(video) Ghimpu și Lupu: Voronin va face și alianță cu PL, și „pe dracu în patru”, ca să ajungă la putere

vineri, 11 februarie 2011

(video) Ghimpu și Lupu: Voronin va face și alianță cu PL, și „pe dracu în patru”, ca să ajungă la putere
Foto: UNIMEDIA

Liderul PL, Mihai Ghimpu și președintele PD, Marian Lupu nu cunosc nimic despre întrevederile recente care au avut loc între Vlad Filat și Vladimir Voronin. Aceștia, însă, nu se arată îngrijorați, afirmând că PCRM face totul pentru a ajunge la putere.

„Credeți în tot ce spune Voronin? Întrebați-l pe Filat dacă confirmă, atunci vedem, analizăm, dacă nu, atunci e doar o vorbă de a lui Voronin. El este gata să facă și cu PL alianță numai să fie la putere”, a declarat Ghimpu. „Eu cred că noi suntem mai puternici, dar dacă cineva vrea să se ducă, drumul e deschis”, a adăugat președintele liberal.


Liderul PD, Marian Lupu, este de aceeași părere. „Sper că toate componenetele alianței sunt suficient de inteligente ca să înțeleagă care este scopul acestui joc al PCRM. Scopul este unul - de a-l face pe dracu în patru, numai să ajungă la putere”, a conchis Lupu.

Acesta a precizat că nu este deranjat de întrevederile lui Filat cu Voronin atât timp cât este anunțat. ”Despre o parte a întâlnirilor cunosc, dar despre întâlnirea de duminică nu cunosc nimic”, a recunoscut liderul PD.

Amintim că astăzi, 11 februarie, președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că poartă discuții cu liderul PLDM, Vlad Filat, în privința alegerii șefului statului. Acesta a precizat că ultima întrevedere a avut loc 5 februarie.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: