Lexus pregătește o ediție limitată a modelului LFA

sâmbătă, 12 februarie 2011

Lexus pregătește o ediție limitată a modelului LFA
Foto: masini.ro

Lexus a declarat ca va lansa o versiune speciala a supercarului LFA. Acesta va primi pachetul Nurburgring si va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul model a primit o serie de modificari mecanice si estetice.


Lexus LFA este primul supercar creat de catre japonezi. Niponii vor produce doar 500 de exemplare LFA, dintre care 50 vor fi dotate cu noul pachet sportiv Nurburgring. Pachetul consta intr-o serie de imbunatatiri mecanice si estetice exterioare.

Propulsorul V10 de 4.8 litri a primit o crestere a puterii de 10 CP, astfel ca acum dezvolta o putere maxima de 562 CP. Acest plus de putere se datoreaza folosirii unui nou sistem de evacuare. Inginerii Lexus au imbunatatit si transmisia, schimbarea vitezei a fost redusa de la 0.2 secunde la 0.15 secunde. 

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.7 secunde, iar viteza maxima este de 325 km/h. Printre modificarile mecanice amintim si suspensia imbunatatita si jantele de performanta.

Designul exterior a suferit modificari minore, modelul LFA primind o bara frontala noua, un eleron mai performant si noile culori Black, Matte Black si Whitest White. Lexus a declarat ca toti clientii care achizitioneaza aceasta editie limitata vor primi acces la Nurburgring timp de un an si o zi de pregatire alaturi de un instructor.

Sursa: masini.ro


0 Comments: