(video) Belostecinic: „A fost o glumă”. Petrenco: „Așa rectori trebuie fugăriți”

joi, 10 februarie 2011

(video) Belostecinic: „A fost o glumă”. Petrenco: „Așa rectori trebuie fugăriți”
Foto: Privesc.EU

„Belostecinic și-a arătat cultura politică. Îmi pare rău că astăzi mai există asemenea rectori. Trebuie fugăriți. Și vor fi în curând fugăriți de studenți”. Aceasta a fost reacția comunistului Grigore Petrenco la incidentul petrecut azi, 10 februarie, între el și deputatul PLDM, Grigore Belostecinic. La rândul său, liberal-democratul, spune că a fost un gest în formă de glumă. 

Petrenco spune că rectorul, așa cum s-a deprins în ASEM, așa procedează și în Parlament. Totodată, comunistul precizează că studenții Academiei sunt lipsiți de drepturi, iar instituția este una foarte coruptă. 

„Belostecinic a vrut o acoperire politică pentru toate nedreptățile pe care le comite la instituția de învățământ, de asta și s-a lansat în politică”, a mai adăugat Petrenco.


La rândul său, deputatul PLDM, rectorul ASEM, a menționat că gestul său, de a-l trage pe urechi de fostul student, a fost un gest de glumă. „Petrenco trebuie să-ți mențină respectul față de instituția care i-a dat educația. Este o persoană lipsită de orice responsabilitate și care niciodată nu-și controlează emoțiile”, a mai spus Belostecinic.

UNIMEDIA amintește că azi, în plenul Parlamentului, Belostecinic l-a tras de urechi pe fostul său student, actual deputat PCRM, Grigore Petrenco, iar acesta din urmă l-a bruscat pe rectorul ASEM.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: