Natalia Gherman - președintele țării pe Facebook

vineri, 11 februarie 2011

Natalia Gherman - președintele țării pe Facebook
Foto: MAEIE

Natalia Gherman este candidatura internauților moldoveni pentru funcția de președinte al țării. O inițiativă în acest sens a fost lansată pe rețeaua de socializare FaceBook.


Potrivit lor, în situația în care politicienii moldoveni nu pot ajunge la un numitor comun în privința unui președinte apolitic, Natalia Gherman ar fi candidatura perfectă pentru funcția de șef al statului.

UNIMEDIA vă amintește că în acest moment vizitatorii UNIMEDIA pot adresa întrebări Nataliei Gherman în cadrul interviului Face 2 Face.

Despre Natalia Gherman:

Natalia Gherman este în prezent viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al R. Moldova. Aceasta a absolvit Universitatea de Stat din R. Moldova, licențiată în diplomație. Totodată, viceministrul moldovean a absolvit și King’s College, Universitatea din Londra, Masterat în Domeniul de Securitate.

Pe data de 9 decembrie 2010, oficialului moldovean i-a fost conferit Ordinul Regal Steaua Polară în gradul Comandor Clasa I al Regatului Suediei. Înalta distincţie a fost conferită pentru contribuţie personală la promovarea relaţiilor moldo-suedeze, în capacitate de Ambasador al Republicii Moldova în Suedia şi ulterior viceministru de Externe.

Recent, cunoscutul jurnalist român Cristian Tudor Popescu scria în unul din editorialele sale că și-ar dori ca Natalia Gherman să fie ministru de externe al României. Potrivit lui, viceministrul moldovean a avut o prestație foarte bună în timpul trilateralei Washington-Paris-Tokyo, din octombrie 2010.

Natalia Gherman muncește în cadrul MAIEI încă de la începutul anilor '90.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: