PCRM: Iura (Ciocan), îți lipsește o seceră. Am să i-o dau lui Filat să ți-o transmită

vineri, 11 februarie 2011

PCRM: Iura (Ciocan), îți lipsește o seceră. Am să i-o dau lui Filat să ți-o transmită
Foto: europalibera.org

Candidatura lui Iurie Ciocan la funcția de membru CEC i-a nemulțumit pe deputații PCRM. Comuniștii s-au arătat nedumeriți că acesta a fost înaintat de PLDM, după ce acum 5 ani a fost numit secretar al Comisiei Electorale Centrale de Partidul Comuniștilor. 

„Cum să înțelegem că de data aceasta sunteți candidatul PLDM?”, s-a adresat Petrenco către Ciocan, amintind de deputatul liberal-democrat, Petru Știrbate, bănuit că a votat de 2 ori la alegerile din 28 noiembrie. Un alt deputat PCRM, Anatol Zagorodnii, a fost mai direct: „A fost o recompensă pentru promovarea PLDM în campania electorală, dle Cecan?”.


La rândul său, membrul CEC, Iurie Ciocan, a precizat că propunerea liberal-democraților a fost acceptabilă și practic unica, precizând că nici un partid nu a reușit să se implice în activitatea CEC . „În cei 5 ani de zile, n-ați putut, cel puțin, să-mi memorizați numele, sunt Ciocan, nu Cecan”, i-a răspuns acesta deputatului comunist.

„Ciocan sau Cecan - nu are importanță, tot Iura ești! Îți lipseșete o seceră, am să i-o dau lui Filat să ți-o transmită”,  i-a replicat deputatul comunist.

UNIMEDIA amintește că astăzi Parlamentul a aprobat noua componență a Comisiei Electorale Centrale. Iurie Ciocan a fost înaintat de Partidul Liberal Democrat, după ce, acum 5 ani, a fost propus de către PCRM.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: