Consiliul AIE se va întruni pentru a discuta cât e de unită alianța

sâmbătă, 12 februarie 2011

Consiliul AIE se va întruni pentru a discuta cât e de unită alianța
Foto: UNIMEDIA

Președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, consideră că toate acțiunile comuniștilor au un singur scop - distrugerea Alianței pentru Integrarea Europeană. „PCRM face ce trebuie să facă. El vrea revenirea la putere. Tot ceea ce am văzut până astăzi încă nu reprezintă tot arseanul pe care-l vor utiliza comuniștii pentru reformarea alianței de guvernământ”. Declarația a fost lansată de Marian Lupu în cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV.

Liderul democrat spune că toate condițiile impuse de comuniști: coaliția largă, candidat neutru, demisia miniștrilor - sunt armele PCRM pentru distrugerea AIE astfel încât Partidul Comuniștilor să poată ajunge din nou la putere, pentru că acesta nu vrea să rămână în opoziție 4 ani. 


„Comuniștii vor să facă ceva să explodeze. Azi se atacă un partid, mâine altul. Dacă alianța va fi unită va câștiga, dacă nu - va pierde. Acest subiect va fi pus pe ordinea de zi în cadrul Consiliului Alianței pentru Integrare Europeană. Noi trebuie să avem o idee consolidată”, a precizat Lupu.

UNIMEDIA amintește că PCRM a declarat în repetate rânduri că nu va vota pentru candidatul AIE la funcția de președinte și vrea un candidat neutru. Cu toate acestea comuniștii niciodată nu au menționat numele unui candidat pe care l-ar dori în fruntea statului. 

Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: