Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe

vineri, 11 februarie 2011

Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe
Foto: autoblog.com

Noul Mercedes-Benz C-Klasse Coupe a fost deconspirat înainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul prezintă o parte frontală identică cu fraţii săi în versiunile berlină şi break şi este prima versiune de acest gen a lui C-Klasse. Deşi Mercedes-Benz CLK era, în esenţa sa, un C-Klasse care arată a E-Klasse, nemţii de la Mercedes au rezolvat această problemă până la urmă şi au făurit un rival pentru BMW Seria 3 Coupe, Audi A5 Coupe şi Infiniti FX37 Coupe.


Menit să înlocuiască atât versiunile entry-level în gama CLK şi modelul CLC, noul C-Klasse Coupe va debuta la Geneva dar va fi prezent în showroom-urile Mercedes-Benz abia în vara acestui an. Oficialii Mercedes-Benz nu au specificat dacă vor construi şi un cabrio pentru a acoperi nişa deţinută de BMW Seria 3 Cabrio şi Audi A5 Cabrio. În schimb, va exista o versiune AMG, dar un eventual C-Klasse Coupe AMG Black Series nu a fost confirmat sau infirmat de oficialii mărcii germane.

Partea frontală a modelului arată identic cu faţa lui C-Klasse W204 cu facelift, dar acest lucru se schimbă odată ce trecem de montanţii A. Linia plafonului arată cum ar trebui să arate un coupe, în timp ce posteriorul prezintă o linie elegantă demnă de marca din Stuttgart. Interiorul acestui model primeşte foarte multe note de la E-Klasse, un volan redesenat şi materiale de calitate superioară. Motoarele sunt preluate de la gama C-Klasse cu facelift.



0 Comments: