TABU: 15 obiceiuri sexuale din toată lumea

vineri, 11 februarie 2011

 TABU: 15 obiceiuri sexuale din toată lumea
shortandsweetnyc.com

Chiar de când Adam şi Eva au început să se înmulţească prima dată obiceiurile legate de sex au luat-o care încotro.  Regula miresei nevirgine, normalitatea bisexualităţii şi obligaţiunea preotului de a deflora femeia înainte de a ajunge în patul soţului său sunt câteva dintre regulile ciudate practicate în anumite regiuni ale lumii.


01. Membrii unui grup (fericit) de aborigeni din Australia au un obicei admirabil. Îşi schimbă nevestele între ei pentru sex şi nimeni nu îi condamnă pentru asta. Din contră. Obiceiul în sine este o formă de prietenie şi bunăvoinţă. De multe ori, schimbul de experienţă este iniţiat de femei care îşi doresc o schimbare de peisaj.

02. Pentru populaţia Siwans din Africa, bisexualitatea este un lucru extrem de normal şi comun. Prin urmare, toată lumea poate face (şi face) sex cu toată lumea. Cei care evită acest gen de practici sunt consideraţi nişte ciudaţi.

03. Copiii din tribul Lesu (undeva prin sudul Chinei) au voie şi chiar sunt încurajaţi să-i privească pe adulţi în timp ce fac sex. Singura interdicţie în acest sens ar fi că nu au voie să-şi privească părinţii în timp ce fac asta. Restul adulţilor din comunitate sunt numai buni de privit.

04. Copiii din comunitatea Ila din Africa sunt extrem de precoce. Asta pentru că părinţii lor îi încurajează să practice orice formă de sex au ei (copiii) chef. Există şi o regulă nescrisă cum că niciun copil trecut de 10 ani nu ar trebui să fie virgin.

05. Băieţii din tribul Mangaia din Insulele Cook au parte de educaţie sexuală de la vârste fragede. Încă de mici ei sunt învăţaţi cum stă treaba cu poziţiile şi cum pot să-şi menţină erecţia mai mult timp pentru a-şi ajuta partenerele să se bucure de orgasme multiple.

06. Deşi toată lumea conservatoare susţine că sexul înainte de căsătorie este un păcat, un studiu efectuat în urmă cu 60 de ani a arătat că 70% dintre societăţile moderne nu dau doi bani pe această regulă.

07. În unele triburi Hindu, mireasa nu e niciodată virgină odată ajunsă în patul iubitului. De ce? Pentru că în fiecare trib există câte un preot deflorator care se ocupă de treaba asta. Explicaţia acestui obicei ar fi că dezvirginarea trebuie făcută extrem de bine de către cineva cu experienţă şi nu de către un soţ proaspăt şi nepriceput.

08. 70% dintre societăţile existente în acest moment sunt bazate pe poligamie. Adică bărbatul are voie să îşi ia câte soţii vrea el. Cazul celor care le permit femeilor să deţină mai mulţi soţi este muuuult mai redus.

09. În sânul unor comunitaţi din Bali lucrurile sunt extrem de simple. Când unul dintre "tribaşi" vrea să facă sex, se duce la cel/cea alături de care vrea să se bucure de intimitate şi îi spune. Dacă primeşte acordul, trec imediat la treabă. Vorba aia... de ce să te apuci să seduci pe cineva dacă ai un vocabular suficient de dezvoltat cât să poţi spune ce vrei.

10. Strămoşii tribului Aweikoma din Brazilia şi-au dat seama că, atât sexul, cât şi consumul de alimente implică folosirea unor orificii. Prin urmare există un singur cuvânt pentru ambele acţiuni.

11. Dacă o femeie din tribul Guajiro din Columbia reuşeşte să-i pună piedică vreunui bărbat în timp ce dansează cu acesta, bărbatul respectiv e obligat să facă sex cu ea. Câţi nu s-or fi lăsat împiedicaţi...

12. Bărbaţii marquezani din tribul cu acelaşi nume (undeva prin Pacific) au un singur scop atunci cât fac sex. Să menţină erecţia cât mai mult timp pentru ca partnerele lor să ajungă la orgasm multiplu. La ei e normal ca o femeie să aibe cel puţin trei orgasme pe partidă.

13. În tribul Hidat, dragostea de soră chiar există. Soţii de femei gravide au voie să facă sex cu surorile nevestelor lor în cazul în care consoartele nu au chef sau nu mai sunt apte de acest lucru.

14. În tribul Aranda din Australia, sexul ţine o noapte întreagă de fiecare dată. Odată ce s-au apucat de făcut dragoste, partenerii repetă acţiunea de cel puţin trei ori. Dar dorm puţin între fiecare partidă.

15. Evreicele au voie să facă sex oricând vor ele. Dacă sunt însărcinate. Altfel, au o grămadă de reguli cărora trebuie să li se supună.

Sursa: tabu.ro


0 Comments: