(video) PLDM prezintă imagini video în care sinistraţii recunosc că jurnaliştii le spuneau că Ghimpu şi Filat "au pus ceva ca să explodeze damba de la Nemţeni"

miercuri, 3 noiembrie 2010

(video) PLDM prezintă imagini video în care sinistraţii recunosc că jurnaliştii le spuneau că Ghimpu şi Filat
Foto: Privesc.Eu

"Mi-a spus că Ghimpu şi Filat au venit şi au pus ceva ca să explodeze damba. Am întrebat-o dacă e nebună. Cum pote să spună aşa ceva?". Declaraţia aparţine bătrânei care apare în filmul comuniştilor despre organizarea inundaţiilor din lunca Prutului de către actuala guvernare.


"Eroina" filmului şi-a exprimat indignarea viz-a-vis de filmul realizat de jurnaliştii de la agenţia OMEGA, menţionând că ea nu s-a referit la nici o explozie. Alexandru Tanase, prim-vicepresedintele PLDM a făcut haz pe seama jurnaliştilor afiliaţi comuniştilor, invitându-i, în cadrul conferinţei de presă, organizată azi, 3 noiembrie, să arate pe hartă unde este situat oraşul Galaţi din România şi râul Prut. "Eu cred că ei sunt cei mai iniţiati în domeniu", a menţionat Tănase zâmbind.

Liberal-democratul a mai adăugat că în cazul care PCRM ar vrea ca apa să curgă de jos în sus, acest lucru nu este posibil. "Oraşul Galaţi este la 18km de râul Prut. Apa putea deja să facă un cerc pe Marea Neagră şi să inunde şi Tiraspolul", s-a mai amuzat Alexandru Tănase.

PLDM şi-a reiterat poziţia precum că nu va ataca partidele politice în campania electorală, dar evoluţia ulterioară a evenimentelor îi impune să dea o replică.

Amintim că liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat anterior că sunt pregătite documentele necesare pentru ca autorii filmului despre "organizarea inundaţiilor" să fie atacaţi în instanţă. Cu toate acestea, prim-vicepresedintele PLDM, Alexandru Tănase a menţionat că nu intenţionează să se răfuiască cu presa prin instanţe, aşa cum făceau comuniştii în timpul guvernării lor. "La 28 noiembrie vom destrăma toate visele roz ale PCRM de a reveni la guvernare şi acest lucru va reprezenta şi cea mai bună pedeapsă", a conchis Tănase.

 - În curând vom adăuga și imaginile video prezentate de PLDM.



sursa: Unimedia

0 Comments: