Gindirea “democrata si nationala” a PCRM! Priviti si va uimiti!!!!

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Gindirea “democrata si nationala” a PCRM! Priviti si va uimiti!!!!
Foto: krysybegut.wordpress.com

In urma cu citeva zile, va spuneam ca voi incepe sa postez materiale primite de la unii dintre voi. M-am decis ca primul dintre acestea sa fie un document care indica exact gindirea politica „democrata si nationala” a PCRM. Dar inainte de a-l citi, vreau sa fac unele precizari, pentru ca sint sigur ca va veti intreba daca documentul este sau nu real.


Sincer, nici eu nu stiu, dar va amintiti ce va spuneam la inceput, ca si printre (ex)comunisti sint persoane care nu vor sa fie considerati „sobolani rosii”? Probabil ca acestia vor sa spuna adevarul, vor sa scape de conducerea de tip sovietic, grobiana, dictatoriala si, evident, antidemocratica si antinationala! Celor care inca nu cred acest lucru, le recomand sa mai citeasca presa de la Chisinau din anul 2010! Nu spun doar eu ca PCRM este antinational; au spus-o si fosti membri PCRM, unii chiar fondatori.

De exemplu, il mai tineti minte pe Iacob Timciuc? Citez: „Exista o grupare de politicieni care a uzurpat executivul politic si a introdus oameni care sint promovati de ei, au ignorat opinia partidului. Si astazi partidul a trecut pe calea antinationala”. O spunea chiar Timciuc cind si-a dat demisia din PCRM in martie acest an, acuzandu-l direct pe Mark Tkaciuk; „In partid acum iau decizii cativa oameni”, mai spunea Timciuc atunci. Dar de Svetlana Popa, la fel demisionara in martie, odata cu Timciuc? Ea declara presei ca „partidul se transforma intr-un SRL din cauza lui Tkaciuk”. Cine e Tkaciuk stiti si voi mai bine, iar daca nu, cititi materialul postat.

Nu spun ca cei doi – Timciuc si Popa – au fost mai buni sau sint acum total schimbati, dar de ce nu ati crede ca cineva din PCRM vrea altceva, vrea un alt fel de partid? Nefiind membru al PCRM si neluind parte la sedintele lor, trebuie sa ma incred in altii, care spun ce vad din interiorul lor. La randul lor, analistii politici adevarati sa-si spuna parerea daca este sau nu adevarat ce se spune si dovedeste despre „sobolanii rosii”!

Cititi documentul cu atentie si spuneti daca gresesc cand cred cu convingere ca asa a fost! Nu asta au facut in preajma referendumului? Nu asta a fost politica lor ani de zile? Nu asta vor face su siguranta daca, Doamne pazeste, vin iar la putere?

In final, va mai zic cu certitudine ca cel care mi-a trimis documentul (evident, nu pot spune cine este) il are de la „cineva apropiat unei persoane pana nu demult era folosit de PCRM si Vova, in ciuda lui Mark Tkaciuk, care l uraste” (am citat din mesajul primit de la prietenul nostru de acasa, cu acordul sau). Prietenul meu nu a vrut sa-mi dea detalii, dar mi-a spus asa: „E vorba de A. S.: nu e Kissinger, desi ar fi vrut, si nu e nici ginerele lui Voronin, desi a gustat din fructul interzis”!

Voi ce ziceti? Mai are cineva curajul sa spuna tuturor adevarul?

Continuare pe blogul Krysy Begut s Karablie...

sursa: Unimedia

0 Comments: