(doc) Colegiul Industrial Pedagogic din Cahul condamnă acțiunile de dezinformare promovate de mass-media comunistă

miercuri, 3 noiembrie 2010

(doc) Colegiul Industrial Pedagogic din Cahul condamnă acțiunile de dezinformare promovate de mass-media comunistă
Foto: Colaj UNIMEDIA

Administrația Colegiului Industrial Pedagogic din Cahul se arată indignată de știrile din mass-media comunistă precum că membrii colectivului ar fi semnat o declarație de susținere a Partidului Comuniștilor.

Potrivit unei declarații expediate la adresa UNIMEDIA, administrația instituției dezminte și contestă informațiile date publicității de comuniști.

"Un reprezentant PCRM s-a adresat cu un demers de organizare a unei întâlniri electorale cu candidații la funcția de deputat. Demersul a fost înregistrat ca și solicitările de la alte partide. La întâlnirea în cauză au participat 6-7 profesori și 6 elevi. Administrația Colegiului infirmă susținerea pentru PCRM. Colectivul de profesori și elevi este foarte indignat despre difuzarea acestei declarații în mass-media. Constestăm și infirmăm acest fapt", se precizează în mesajul expediat presei.


UNIMEDIA amintește că Omega, dar și alte instituții media pro-comuniste, au demarat o campanie de știri în care se vorbește despre susținerea PCRM în toate raioanele țării și ale sectoarelor Capitalei. Potrivit Omega, raionul Nisporeni, raionul Florești, pedagogii din Călărași, dar și multe altele și-au exprimat susținerea pentru Partidul Comuniștilor. Potrivit administrației din localitățile de mai sus, informațiile distribuite de presa pro-comunistă sunt false.

Săptămâna trecută, Omega a prezentat un film în care promovează inundarea intenționată a satelor moldovenești de către Guvernul de la Chișinău. Potrivit ziarișitilor de la Timpul, filmul este o dezinformare propagandistică.


sursa: Unimedia

0 Comments: