Corespondentul ziarului rus "Kommersant", Oleg Caşin, a fost bătut cu bestialitate

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Corespondentul ziarului rus
Foto: frognews.bg

Corespondentul ziarului rus "Kommersant", Oleg Caşin, a fost bătut cu bestialitate în această noapte, în faţa blocului în care locuieşte în Moscova. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul ziarului, jurnalistul a fost dus de urgenţă la spital pentru a fi operat.


În urma atacului, jurnalistul rus Oleg Caşin a suferit mai multe fracturi ale mandibulei, ale picioarelor, mâinilor, dar şi o comoţie cerebrală. Odată ajuns la spital el a fost operat. Potrivit medicilor, citaţi de ziarul Commersant, ziaristului a fost indus în comă artificială.

Vestea despre atac a apărut imediat şi pe reţelele de socializare. Colegii şi prietenii victimei susţin că doi tipi îl aşteptau în faţa blocului în care locuieşte, iar banii, telefonul şi alte bunuri nu i-au fost furate. "Acest lucru nu poate decât să confirme că atacul este legat de activitatea lui profesională", susţine redactorul şef al publicaţiei, Mihail Mihailin.

Caşin aborda în articole teme social-politice, în special despre protestele opoziţiei, dar şi despre activitatea preşedintelui Dmitri Medvedev. Surse din cadrul poliţei, susţin că atacul asupra lui Caşin s-a produs aproape de ora 1 noaptea, iar acum se decide deschiderea unui dosar penal.

Oleg Caşin s-a născut în 1980, în Kaliningrad, iar în 2001şi-a început activitatea jurnalistică. În 2009 şi-a reluat activitatea la publicaţia "Kommersant".

sursa: Unimedia

0 Comments: