”Împreună reușim!” - Fundația Edelweiss și postul tv Prime au lansat o campanie de sensibilizare publică

miercuri, 3 noiembrie 2010

”Împreună reușim!” - Fundația Edelweiss și postul tv Prime au lansat o campanie de sensibilizare publică
Foto: Edelweiss

Fundația ”Edelweiss” împreună cu televiziunea Prime a lansat o campanie de sensibilizare a opiniei publice cu genericul ”Împreună reușim!”. Aceasta are drept scop să promoveze principiul consolidării eforturilor pentru susţinerea păturilor social-vulnerabile şi contribuţia pentru promovarea oamenilor şi practicilor de succes pentru dezvoltarea Republicii Moldova.


”Am decis să colaborăm cu diferite organizații întru consolidarea eforturilor civice de a ajuta anumite categorii de persoane ce au nevoie stringentă de asistența noastră. Fondurile disponibile pentru acești oameni sunt foarte limitate, iar opinia publică este de multe ori direcționată spre alte probleme. Această campanie constituie un apel la solidaritate pentru alte organizații similare, oameni de afaceri de bună-credință care ar trebui să-și conglomereze eforturile întru beneficiul acestor concetățeni de-ai noștri”, explică fondatorul  Edelweiss, Vlad Plahotniuc.

În conformitate cu obiectivele propuse, Consiliul Fundaţiei a decis să acorde suport familiilor social-vulnerabile, persoanelor ce au suferit în urma inundațiilor, persoanelor în etate, copiilor talentați ce au nevoie de susținere pentru a-și realiza potențialul  și altor categorii de beneficiari. 

În cadrul acestei campanii, Fundația Edelweiss a salvat un copil cu viciu cardiac-înnăscut, a donat electrocasnice și a schimbat termopanele la un orfelinat, a donat plapume și electrocasnice unui azil de bătrâni din Strășeni și urmează să mai implementeze o serie de alte activități.

Fundația Edelweiss este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi apolitică, înfiinţată de către omul de afaceri Vlad Plahotniuc în scopul creării unor oportunităţi echitabile pentru oamenii talentați şi dezavantajaţi din Republica Moldova.  Fundaţia are misiunea de a contribui la dezvoltarea societăţii prin elaborarea şi implementarea unor proiecte în domeniul cultural, educaţional, social, economic şi de protecţie a mediului înconjurător.


sursa: Unimedia

0 Comments: