Allan Pease a primit titlul de Profesor de Onoare a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Allan Pease a primit titlul de Profesor de Onoare a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova
Foto: ULIM

Ieri, 5 noiembrie Allan Pease, renumitul expert în arta comunicării şi autor a numeroase bestsellere, printre care şi cartea „Limbajul trupului”, a primit distincţia de Profesor de Onoare al Universităţii Libere Internaţionale din Moldova în cadrul vizitei sale la Chişinău.


Decizia Consiliului profesoral al facultăţii Psihologie şi Asistenţă Socială, ULIM de a oferi această distincţie lui Allan Pease a fost înaintată către Senatul universităţii şi confirmată pe 27 octombrie a.c.

Pînă  la momentul actual, ULIM a oferit distincţii unui şir de personalităţi influente şi notorii precum Mircea Snegur, primul preşedinte al Republicii Moldova şi foştii preşedinţi ai României, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu.

Astăzi, pe 6 noiembrie, la Palatul Naţional, Allan Pease conduce un business seminar cu titlul „Cum să atragi oamenii şi succesul” ce va dura de la 10:00 pînă la 16:00. Acest seminar se organizează în peste 55 țări ale lumii, mai bine de 20 de ani. Au participat în cadrul lui peste 2 milioane de persoane, în special colaboratori din domeniul business și sectorul guvernamental.

sursa: Unimedia

0 Comments: