(video) Siri nu e o exclusivitate: Android are două aplicaţii asemănătoare lansate mai demult

vineri, 21 octombrie 2011

(video) Siri nu e o exclusivitate: Android are două aplicaţii asemănătoare lansate mai demult
Foto: onlinesocialmedia.net

În timp ce Apple face „gălăgie” cu noua aplicaţie de pe iPhone 4S - Siri, care poate fi integrată, mai nou, şi pe iPhone 4, Android are lansate de ceva timp două alternative. „Voice Actions” a fost integrată în Android înainte ca Siri să fie lansat, iar aplicaţia nu funcţionează mai rău decât cea de pe iOS 5, relatează arenait.net.     


Astfel, după cum se vede în primul filmuleţ, „Voice Actions” interpretează acţiunile la fel ca Siri, doar că nu răspunde cu o voce atunci când funcţionează. Şi asta nu e tot, mai este şi „Vlingo”, care de asemenea merge pe Android, foarte asemănătoare cu prima aplicaţie, însă design-ul diferă.


UNIMEDIA precizează că aplicaţia Siri a fost anunţată de Apple pe 4 octombrie, la o conferinţă organizată de companie. Programul exectuă o mulţime de comenzi spuse de utilizator doar cu vocea şi răspunde la toate, ca o secretară reală. Acesta funcţionează pe noile smartphone-uri iPhone 4S, însă unii au încercat programul şi pe iphone 4 şi au spus că se integrează perfect.

 



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: