Chelsea vrea să „adopte” un jucător de 14 ani cu 2 milioane de euro

luni, 17 octombrie 2011

Chelsea vrea să „adopte” un jucător de 14 ani cu 2 milioane de euro
Foto: eurosport.ro

Clubul britanic Chelsea vrea să bată toate recordurile la categoria transferurilor. După ce în iarnă l-au luat pe Torres pentru 58,5 milioane de euro, oficialii din Stamford Bridge au de gând să aducă un puşti de numai 14 ani pentru 2 milioane de euro.


Tabloidul DailyMail a dezvăluit faptul că Chelsea a purtat discuţii cu formaţia Milton Keynes Dons pentru o sumă de 2 milioane de lire sterline, adică circa 2,3 milioane de euro. Ojo Oluwaseyi, aşa îl cheamă pe băiatul în cauză, este starleta echipei de tineret a clubului din liga a treia engleză.

Ojo, care de curând a împlinit 14 ani, este foarte descurcăreţ pe teren, el evoluează la naţionala U-16 a Angliei. În timp ce mai multe cluburi au pus ochiul pe puşti, Chelsea s-a gândit să acţioneze. Astfel, chiar în timpul ultimului meci în care a evoluat Ojo, oficialii clubului englez aveau trimise deja 3 oferte.

UNIMEDIA precizează că Fernando Torres a ajuns la Chelsea în iarnă, pentru suma record de 58,5 milioane de euro. Atunci, fanii lui Torres au manifestat împotriva transferului idolului lor la clubul englez. Aceştia au ars tricoul lui Torres chiar în faţa stadionului Anfield Road.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la eurosport.ro  


0 Comments: