Pavlicenco îi propune lui Ghimpu să adere la PNL

miercuri, 23 februarie 2011

Pavlicenco îi propune lui Ghimpu să adere la PNL
Colaj: UNIMEDIA

Partidul Național Liberal salută unificarea forțelor liberale, PL și MAE și propune liberalilor să adere la PNL. Declarații în acest sens au fost lansate de către naționali-liberali, astăzi, 23 februarie, în cadrul unei conferințe de presă.


„Dacă liberalii ar accepta denumirea de Partid Național Liberal, săgeata ca simbol, valorile național liberale ca platformă de unificare, putem accepta un președinte din partea PL, restul se discută, se negociază”, a declarat vicepreședintele formațiunii, Anatol Revenco.

Liderul PNL, Vitalia Pavlicenco a mai adăugat că a venit anterior cu această propunere către Mihai Ghimpu. Mai mult, potrivit ei, PNL a propus ca MAE, AMN, PL și PNL să se unifice sub numele de Partid Național Liberal.

„MAE și PL nu au un mesaj foarte clar, ei sunt oscilanți, spre deosebire de noi, care pledăm clar pentru unirea cu România. MAE nu a avut niciodată lideri, carismă ideologie, orientare, a fost  un fel de struțo-cămilă de rangul 3,”, a declarat Pavlicenco.

UNIMEDIA amintește că acum câteva zile, liderul MAE, Veaceslav Untilă, a anunțat că formațiunea sa fuzionează cu Partidul Liberal. „PL este o formațiune parlamentară, e normal să mergem noi la ei", a menționat Untilă. La rândul său, Mihai Ghimpu a anunțat că discută de mai mult timp cu MAE în privința fuzionării. Totodată, acesta a precizat că nu vrea să aibă discuții cu PNL în acest sens. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: