Vești bune: Bilete de avion Chișinău-Paris-Chișinău cu cca 200 euro

joi, 24 februarie 2011

Vești bune: Bilete de avion Chișinău-Paris-Chișinău cu cca 200 euro
Colaj: UNIMEDIA

Moldovenii pot găsi bilete la prețuri mai accesibile pentru cursa Chișinău - Paris, dus-întors. Cel puțin așa anunță reprezentanța companiei aeriene Lufthansa din R. Moldova. 

Potrivit oficiului din Chișinău, compania oferă posibilitatea călătorilor moldoveni să procure un bilet Chișinău-Paris-Chișinău la un preț de cca 200 de euro. 

"Unica restricție este faptul că biletul trebuie cumpărat cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte. Totodată, trebuie să spunem că zborul pe care îl operează compania noastră face escală la Munchen", au declarat pentru UNIMEDIA reprezentanți ai Lufthansa Chișinău.


UNIMEDIA precizează că un bilet de avion Chișinău-Paris-Chișinău costă în prezent la alte companii aeriene cel puțin 400 de euro.

Amintim că potrivit autorităților R. Moldova, cetățenii R. Moldova nu vor putea procura bilete pentru zborurile low-cost prea curând. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă ministrul Transporturilor, Anatol Șalaru. Potrivit lui, principalul impediment în acest sens este lipsa regimului liberalizat de vize cu Uniunea Europeană.

"Nu există monopol la capitolul companii aeriene în R. Moldova. Noi avem semnate acorduri interguvernamentale în acest sens cu mai multe țări, dar nu toate doresc să opereze zboruri în țara noastră. Avem bilete scumpe deoarece avem puțini pasageri. Dacă astăzi o companie low-cost își dorește să vină în R. Moldova nu există niciun impediment administrativ", a explicat Șalaru în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai jos puteți vedea date comparative ale prețurilor biletelor de avion la alte companii avia: 



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: