AIESEC recrutează noi membri: Termenul limită de aplicare – 5 martie

miercuri, 23 februarie 2011

AIESEC recrutează noi membri: Termenul limită de aplicare – 5 martie
Foto: aiesec.md

AIESEC – lider global în dezvoltarea tinerilor lideri, anunţă startul campaniei de recrutare a noilor membri. Aceasta se va desfăşura în perioada lunii februarie, termenul limită de aplicare fiind 5 martie.


Prezent în peste 107 ţări şi teritorii şi numărând peste 50.000 de membri, AIESEC este cea mai mare organizaţie pentru tineri condusă în întregime de către tineri. Focusat pe crearea unei platforme pentru tineri de dezvoltare a leadership-ului, AIESEC oferă  tinerilor trei oportunităţi mari de dezvoltare.

  • Oportunitatea unui stagiu de practică peste hotare, în una din cele 107 ţări AIESEC
  • Posibilitatea de a ocupa o poziţie de leadership în cadrul organizaţiei şi de a conduce o echipă de 3, 6, 15, 100 tineri
  • Posibilitatea de a participa activ la un mediu global de învăţare prin participarea sau organizarea uneia dintre cele 470 conferinţe internaţionale sau locale
Preşedintele AIESEC, Olga Cegorean menţionează că în R.Moldova, AIESEC este prezent din 1999, dar şi-a început activitatea în 2005. ”De atunci am reuşit să organizăm diverse proiecte pentru liceeni şi studenţi cum ar fi UpGreat! Şi NextStep, am reuşit să stabilim relaţii durabile cu companii care cred în ceea ce face AIESEC şi care ne susţin şi nu în ultimul rând am reuşit să aducem un impact pozitiv în societate prin dezvoltarea tinerilor, fapt confirmat în raportul de activitate al Consiliului Europei în R.Moldova pe anul 2009”, subliniază aceasta.

Tinerii care vor să aplice trebuie să întrunească câteva criterii, să fie student al unei instituţii de studii superioare şi să dea dovadă de iniţiativă.

În acest context, coordonatorul campaniii de recrutare, Eugen Isac, a menţionat că vor fi selectaţi tinerii care vor demonstra entuziasm, dorinţă de implicare cât şi competenţe cum ar fi resposabilitatea socială bine dezvoltate.

Formularul de aplicare poate fi găsit pe pagina www.chisinau.aiesec.md, iar termenul limită de trimitere a aplicărilor este 4 martie.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: