O britanică a rămas virgină până la 103 ani

miercuri, 23 februarie 2011

O britanică a rămas virgină până la 103 ani
Foto: dailymail.co.uk

Există fete care rămân virgine până în momentul în care sunt sigure că şi-au întâlnit alesul. Sunt domnişoare care se păstrează până în noaptea nunţii. Dar se pare că există şi reprezentante ale sexului frumos care îşi păstrează virginitatea până la vârsta senectuţii.


În ultima categorie se încadrează şi britanica Gladys Gough, care, la 103 ani, încă nu a făcut sex şi declară că nu a fost niciodata interesata de bărbaţi, aceştia fiind devansaţi în topul pasiunilor ei de călătorii şi banala cină.

"Întotdeauna am avut grijă să nu ratez cina. Bărbaţii nu m-au interesat niciodată, nu am fost măritată, nu am avut prieteni. Probabil că are legatura cu asta", spune Gladys.

În afara sexului, femeia susţine că nu s-a înfruptat nici din celelalte plăceri lumeşti condamnabile în ochii moraliştilor: nu a fumat şi nu a încercat niciodată alcoolul. Ce-i drept, se pare că acest mod de viaţă i-a căzut bine, pentru că nici nu a luat vreun medicament vreodată, deşi a trăit peste o sută de ani.

Singura pasiune pe care a avut-o bătrânică britanică a fost să viziteze lumea, împreună cu sora sa, Edna, care a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani.

Sursa: a1.ro


0 Comments: