Curse aeriane regulate Chişinău-Varna

joi, 24 februarie 2011

Curse aeriane regulate Chişinău-Varna
Foto: buy-sell-bulgaria.com

Curse regulate spre Varna începând din 19 iunie 2011. Costul minim al unui bilet, în ambele direcţii cu toate taxele incluse, constituie 99 Euro, informează icomunicat.md.


Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 12 ani, preţul biletului tur/retur în clasa de deservire Econom, cu toate taxele incluse, este constant- 99 Euro. 

Zborul spre Varna va fi operat de o aeronavă de tip Airbus A320, durata zborurului nu depăşeşte 40 minute. Cursa regulată Chişinău-Varna-Chişinău va fi efectuată cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână, în fiecare zi de duminică. 

Varna este cel mai mare oraş şi staţiune balneară de pe coasta bulgară a Mării Negre. Capitala istorică a Bulgariei maritime găzduieşte Aeroportul Internaţional Varna. Din care peste 100 de companii aeriene bulgare şi străine operează zboruri interne şi internaţionale spre aproximativ 70 destinaţii în 25 de ţări.

Aeroportul este localizat în apropierea portului şi a sistemului feroviar. Există linii de autobuz spre mai multe oraşe din Bulgaria.Cea mai apropiată staţiune balneară numită „Nisipurile de Aur” este situată la 17 km nord de centrul oraşului Varna. O altă staţiune populară de pe litoralul Bulgariei este Sunny Beach, sau „Plaja însorită”.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: