(foto) Mercedes CLS vine cu tuning Brabus la Geneva

sâmbătă, 26 februarie 2011

(foto) Mercedes CLS vine cu tuning Brabus la Geneva
Foto: Bradus

Brabus nu putea lipsi de la Geneva. Tunerul de casă Mercedes a făcut deja o tradiţie din prezentare unui pachet de modificări pentru modelele abia lansate de nemţi.. Anu acesta, Brabus a decis să ofere publicului o interpretare discretă, dar atrăgătoare a proaspătului CLS.


Sedanul coupe se individualizează prin spoilerul frontal cu prize de aer restilizate, prin luminile LED diurne, înglobate de asemenea în spoiler, prin bosajele mai largi, cu fante de ventilaţie, şi prin pragurile laterale. Posteriorul este dominat de un eleron discret şi de un deflector nou, care găzduieşte patru ţevi de eşapament. Pachetul exterior este desăvârşit de jantele de 20 de inch, disponibile cu şase tipuri de design.

Brabus pune la dispoziţie şi o mulţime de opţiuni pentru suspensii, care pot fi comandate cu pachet sportiv, care reduce garda la sol cu 30 de mm, sau cu pachet complet, care vine cu suspensii complet reglabile. Suspensia Airmatic oferă posibilitatea de a coborâ garda coupe-ului cu până la 35 de mm.

Brabus nu a neglijat nici gama de propulsoare. Dieselul entry-level, de 2.1 litri şi 204 cai putere, este modificat pentru a livra 235 de cai şi 560 de Nm (de la 500 Nm). La rândul său, versiunea CLS 350 CDI, echipată cu propulsorul V6 de 3.0 litri se poate lăuda cu o creştere de putere de la 265 la 313 cai şi cu un cuplu motor de 690 Nm (620 în standard). Resursele sunt disponibile în efectiv complet doar atunci când este apăsat butonul Sport. Când se optează pentru Eco, se modifică doar cuplul motor.







Sursa: automarket.ro 

 


0 Comments: