(doc, video) Valeriu Lazăr nu vrea "show politic", dar a trimis răspunsul premierului înainte de ședință

miercuri, 23 februarie 2011

(doc, video) Valeriu Lazăr nu vrea
Colaj: UNIMEDIA

Show must go on! Așa poate fi caracterizată situația de astăzi, după o întâlnire convocată de Ministrul Economiei. Valeriu Lazăr i-a răspuns deja premierului Vlad Filat în privința chestiunii privind majorarea tarifelor de către Moldtelecom. În același timp, acesta a organizat astăzi la ora 16.00 o ședință publică în care a declarat că dorește să se informeze cu privire la situația tarifelor MTC pentru a-i putea răspunde premierului. 

"Eu nu vreau show politic la această ședință", declarat ministrul Economiei în timpul întrunirii, când răspunsul acestuia se afla deja pe masa prim-ministrului. "Dl Lazăr este cel care face un show ieftin. Acesta a convocat ședința și declară că vrea să se informeze pentru a răspunde premierului, dar răspunsul deja a ajuns la Cancelaria de Stat. Ședința a fost de ochii lumii", a declarat imediat după întâlnire, purtătorul de cuvânt al șefului Cabinetului de Miniștri, Igor Volnițchi.


În cadrul ședinței de astăzi, Valeriu Lazăr a declarat că nu poate impune Moldtelecom condiții deoarece ministerul economiei nu este acționar al acestei întreprinderi și nu are acest drept. Acesta a făcut apel către administrația companiei de telefonie fixă să caute resurse și să nu majoreze tarifele începând cu 1 martie 2011. 

UNIMEDIA amintește că astăzi la ora 16.00, Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, a convocat o ședință cu reprezentanții ANRCETI și Moldtelecom pentru a se informa cu privire la motivele majorării tarifelor operatorului național de telefonie fixă Moldtelecom.

Precizăm că Vlad Filat i-a adresat o scrisoare lui Valeriu Lazăr în care solicită explicații cu privire la decizia MTC de a majora tarifele la convorbirile locale. Operatorul de telefonie fixă anunțase anterior schimbarea tarifelor începând cu 1 martie 2011.

Vezi mai jos răspunsul lui Valeriu Lazăr către Vlad Filat, trimis înainte de ședința de informare:
ME



Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu 


0 Comments: