TOP 10 cei mai tari în FĂLCI! Vezi topul luptătorilor imposibil de făcut KO

vineri, 25 februarie 2011

TOP 10 cei mai tari în FĂLCI! Vezi topul luptătorilor imposibil de făcut KO
Foto: kombat.ro

Deşi nu se poate antrena, "bărbia" în MMA este un punct foarte important, ce poate fi speculat de către adversari. Vezi top 10 cei mai tari luptători la acest capitol!


10 - Mark Hunt - a fost considerat imposibil de făcut KO mai multă vreme. Chiar şi Manhoef, cel mai exploziv striker din MMA nu a reuşit să îl pună la somn după 2 lovituri în barbie, ce i-au adus în schimb victoria. Printre adversarii periculoşi au fost Fedor, Barnett, Mirko Cro Cop sau Wanderlei Silva.

9 - Patrick Cote - Nu a fost făcut KO niciodată, nici chiar de Anderson Silva, în faţa căruia a pierdut prin accidentare la genunchi.

8 - Jon Fitch - are o singură înfrângere prin KO, în 2002. De atunci s-a bătut cu hiago Alves, Diego Sanchez, Brock Larson şi Akihiro Gono, învingandu-i pe toţi.

7 - Don Frye - a fost cel mai tare puncher la viaţa sa. Deşi a fost făcut KO, Frye a ţinut la adevărate bombardamente în meciurile cu Thompson sau Takayama!

6 - Heath Herring - deşi a fost tăvălit bine de tot, Herring nu a luat somn nici de la Cro Cop, nici de la Fedor, nici de la Brock Lesnar.

5 - Dan Henderson - nu a fost făcut KO niciodată, deşi a luptat cu strikeri periculoşi precum Anderson Silva, Quinton Jackson, Wanderlei Silva, Vitor Belfort, Renato Sobral sau Murilo Rua.

4 - Shogun - a fost testat în faţa unor nume ca Quinton Jackson, Lyoto Machida, Alistair Overeem, Evangelista Santos sau Lil Nog, şi nu s-a clintit deloc!!!

3 - Rodrigo Nogueira - probabil luptătorul care a primit cea mai mare "cantitate" de bătaie în cariera sa, fiind făcut KO cu adevărat doar de Cain Velasquez.

2 - Rampage - a primit 14 lovituri de genunchi în cap de la Wanderlei Silva şi nu s-a oprit. Rampage a fost făcut KO, dar niciodată pus la somn!

1 - Fedor - Nu a fost făcut KO niciodată, deşi a luptat cu nasul spart de mai multe ori! Nici gigantul Antonio Silva nu a reuşit să îl pună la somn pe Fedor, deşi i-a administrat zeci de lovituri pe durata unei reprize!

Sursa: kombat.ro 

 


0 Comments: