Caterinca pe trei roti de la Morgan

sâmbătă, 26 februarie 2011

Caterinca pe trei roti de la Morgan

Acum cateva luni va prezentam conceptul Morgan Threewheeler, re-editarea celebrelor zumzaitoare ale secolului XX. Daca te-ai uitat la poze si te-ai intrebat cum va fi posibil sa apara o masina cu 3 roti, in era milioanelor de cai putere si a performantelor fulgeratoare… ei bine, avem o veste buna: Threewheeler devine real. Configuratia tehnica este confirmata – motor V2 de 101 CP si cutie de viteze Mazda in cinci rapoarte, care vor impinge caroseria de 500 de kilograme (plus pasagerii) la suta de kilometri in 4,5 secunde, acceleratia oprindu-se la 185 km/h.


Partea din fata lasa sasiul tubular sa fie vazut, iar asta ii confera in mod irefutabil calificativul cool. Si ca tot suntem la partea de cool, fiecare detaliu estetic pare se emane asta. Sa speram ca viitorii cumparatori vor tine cont de asta, si se vor asorta cu o pereche de ochelari de aviator si cu un sal caracteristic pilotilor interbelici. Nu de alta, dar ar fi pacat…

Cei de la Morgan vor sa faca o masina care sa readuca placerea condusului in sufletele fiecarui sofer. Iar asta, in schimbul a 30.000 de euro. Si nu stim voi cum sunteti, dar noua ne-a pus un zambet tamp pe fete doar privitul pozelor de mai jos. 

 

 

Sursa: topgear.ro 


0 Comments: