Guardiola are probleme de efectiv: Va folosi în această seară, cu Mallorca, un prim 11 improvizat

sâmbătă, 26 februarie 2011

Guardiola are probleme de efectiv: Va folosi în această seară, cu Mallorca, un prim 11 improvizat
Foto: gsp.ro

Barcelona va întîlni în această seară, de la ora 21:00, echipa de pe locul 11 în Primera, Mallorca. Pep Guardiola va alinia un prim 11 schimbat masiv faţă de ultimele meciuri, antrenorul catalanilor confruntîndu-se cu probleme de lot. Pe stadionul Iberostar vor lipsi accidentaţii Valdés, Xavi, Puyol şi Jeffren, cărora li se adaugă suspendatul Alves, jucător care a primit în meciul cu Athletic Bilbao al cincilea cartonaş galben.


Accidentarea lui Puyol pare a fi cea mai problematică pentru Guardiola, încercarea de a-l folosi pe Sergio Busquets în centrul defensivei nefiind cea mai inspirată în ultima partidă a catalanilor. Mallorca le-a pus mereu probleme "extratereştrilor" la meciurile de "acasă", roş-albaştrii cîştigînd doar una din ultimele trei confruntări între cele două echipe. Mallorca este o echipă de temut pe Iberostar, în cele 8 meciuri disputate în acest sezon de Primera pe teren propriu, jucătorii antrenaţi de Michael Laudrup cîştigînd în 5 partide iar cu Deportivo au terminat la egalitate (0-0).


În ultima deplasare Barcelona a terminat la egalitate cu Sporting Gijon, David Villa fiind cel care a reuşit să obţină un punct pentru catalani, cu zece minute înainte de final. Jeffren şi Puyol ar fi putut totuşi să fie folosiţi în această seara dar Guardiola a decis să nu rişte din moment ce următoarele partide pentru "extratereştri" sînt cu Arsenal în Ligă şi cu Valencia pe Mestalla.

Primul 11 probabil al Barcelonei este următorul: Pinto - Adriano, Pique, Abidal, Maxwell - Busquets, Keita, Iniesta - Pedro, Messi, Villa

Sursa: gsp.ro


0 Comments: