La 84 de ani, fondatorul Playboy, se căsătorește pentru a 3-a oară

joi, 24 februarie 2011

La 84 de ani, fondatorul Playboy, se căsătorește pentru a 3-a oară
Foto: Topnews.in

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, care a mai fost căsătorit până acum de două ori, are din nou planuri de căsnicie. De Crăciun, el şi-a anunţat logodna cu Crystal Harris, iar acum cei doi au stabilit nunta pe 18 iunie. 


Harris a fost aleasă "Iepuraşul" lunii decembrie, în 2009, şi are 24 de ani, fiind mai tânără cu 60 de ani decât viitorul ei soţ.

Nunta fondatorului Playboy va avea loc la celebrul conac. "Va fi o nuntă intimă, cu doar câţiva prieteni apropiaţi, aici, la conac. Nu e o nebunie sau o afacere. Ceva foarte personal", a explicat Hugh Hefner. Totuşi, pe lista iniţială sunt deja 300 de invitaţi. Fosta iubita a lui Hugh, Holly Madison, a anunţat deja că nu va fi prezentă pentru că nu vrea să îi stingherească pe miri şi, în plus, ea consideră că noua blonda nu e cea mai buna alegere pentru Hugh.

Hefner, a cărui revista a fost fondată în 1953, a divorţat de cea de-a doua soţie, Kimberley Conrad, la începutul anului 2010. Prima lui căsătorie, cu Mildred Williams, s-a terminat tot cu un divorţ, în 1959.

0 Comments: