(doc) Moldtelecom se mută la banca unde Vladimir Plahotniuc este șef al Consiliului de Administrare

miercuri, 23 februarie 2011

(doc) Moldtelecom se mută la banca unde Vladimir Plahotniuc este șef al Consiliului de Administrare
Colaj: UNIMEDIA

Moldtelecom își mută conturile bancare și deservirea financiară la VictoriaBank. Despre aceasta anunță chiar operatorul de telefonie fixă. 

Potrivit unei scrisori trimisă către clienții săi, Moldtelecom anunță că începând cu luna martie 2011, "SA Moldtelecom va dispune de un alt cont bancar la BC VictoriaBank". 

"În contextul celor expuse, solicităm respectuos transferarea achitărilor în baza contractelor centralizate pentru prestarea serviciilor de comunicații electronice, conform rechizitelor sus-menționate", se menționează în epistola operatorului național de telefonie fixă.


UNIMEDIA precizează că Moldtelecom este o instituție cu capital majoritat de stat. Până în prezent, aceasta s-a deservit la Banca de Economii, la fel o instituție cu capital majoritat de stat, iar din luna martie intenționează să o facă la VictoriaBank, acolo unde președintele Consiliului de Administrație este prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc.

UNIMEDIA amintește că ieri Agenția Națională pentru Protecția Concurenței a decis să oblige Moldtelecom să nu schimbe tarifele începând cu 1 martie, până la finalizarea verificării legalităţii acestora.

Vezi mai jos scrisoarea Moldtelecom către clienții săi:



membrii

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: