Află ce gândesc zodiile în timpul sexului

joi, 24 februarie 2011

Află ce gândesc zodiile în timpul sexului
Foto: egirl.ro

Poate că nu se gândeşte la perechea aceea de pantofi la reducere sau la vasele murdare din bucătărie, dar în mod clar şi iubitul tău are diverse gânduri în timpul sexului.


BERBEC: „HAI SĂ ÎNCEPEM ODATĂ PARTIDA DE SEX!”
Cele mai multe gânduri ale Berbecului se petrec atunci când anticipează prima penetrare... Îi place că te laşi greu şi nu se poate gândi decât la satisfacţia pe care o va simţi când vei ceda. Dacă îl laşi să te domine, îi stimulezi imaginaţia, pentru că îi place să facă pe şeful, deci va născoci tot felul de scenarii.

TAUR: „CE PIELE FINĂ ARE, CE ADEMENITOR MIROASE...”
Taurul va remarca fineţea pielii tale, strălucirea din ochii tăi, mirosul tău când eşti excitată. Acest nativ trăieşte sexul cu toate simţurile, aşa că va remarca aceste aspecte tipic feminine. Mai apoi, se va gândi la maniera în care îl atingi şi, nu în ultimul rând, la ce îi vei aduce gustos în pat, după ce se va încheia partida de sex, pentru că este gurmand din fire.

GEMENI: „SPER SĂ ÎMI FACĂ TOATE JOCURILE!”
Pentru Gemeni sexul este o activitate mentală în primul rând, aşa că în cazul lor nu vorbim de câteva gânduri, ci de o avalanşă! În general, le plac jocurile de dominare şi supunere, dar şi cele pe roluri, aşa că îşi imaginează diverse jocuri erotice. Nu trebuie să stai să-i ghiceşti gândurile prea mult, pentru că acest nativ ţi le va comunica, de îndată ce i s-a conturat gândul în minte.

RAC: „PE ZI CE TRECE MĂ ÎNDRĂGOSTESC TOT MAI MULT DE EA!”
Racul se implică foarte tare sentimental atunci când face sex cu iubita lui. Atunci când sexul este fantastic, inevitabil se va gândi la ce simte pentru tine, chiar în timpul partidei. Cu cât este mai mare atracţia dintre voi, cu atât va simţi că te iubeşte mai tare şi va analiza dacă să îţi zică sau nu ce simte pe moment.

LEU: „PARE CĂ SE SIMTE BINE... SPER CĂ EU SUNT CEL MAI BUN AMANT DE CARE A AVUT PARTE!”
Prestigiul este important pentru Leu, dar mai ales atunci când iubeşte, îşi doreşte să o impresioneze pe cea de lângă el. În mod clar, pe Leu îl roade curiozitatea să afle dacă el este cel mai bun la pat dintre bărbaţii cu care ai făcut sex. Aşadar, singurele sale gânduri se referă la prestaţia lui în pat şi la cât de tare te satisface. 

FECIOARĂ: „CÂT DE APETISANT ARATĂ. VREAU SĂ O DUC PE CULMILE EXTAZULUI!
Pentru bărbatul Fecioară contează enorm momentul în care renunţaţi la haine. El este fascinat de goliciunea unei femei. Sigur este atent la formele tale şi îţi apreciază frumuseţea feminină. Acest nativ este destul de gânditor, mai ales când vine vorba de satisfacerea partenerei, pentru că îşi doreşte să afle de la ea ce îi place în pat şi cum îşi poate el adapta şi îmbunătăţi tehnicile. 

BALANŢĂ: „OARE MĂ MAI DOREŞTE CA LA ÎNCEPUT?
Pentru bărbatul Balanţă atracţia dintre parteneri este vitală. Întotdeauna gândurile lui se vor axa pe modul în care te manifeşti tu în pat, pentru că va încerca să deducă cât de atrasă eşti de el în funcţie de reacţiile tale. Va analiza modul în care te mişti şi cât de zgomotoasă eşti în pat şi se va întreba de multe ori în timpul sexului dacă eşti sau nu aproape de orgasm, dacă l-ai avut sau nu...

SCORPION: „O FI DEJA DEPENDENTĂ DE MINE?”
Desigur, replica este uşor coafată, căci gândurile lui sunt foarte indecente şi se referă în mare parte la cum îşi doreşte să te domine în timp ce te penetrează. Adesea se gândeşte la cum pune stăpânire pe tine în timpul sexului şi devine tot mai încrezător cu fiecare geamăt pe care îl scoţi. Uneori se gândeşte la forţa cu care te atinge şi încearcă să se cumpăteze.

SĂGETĂTOR: „OARE AR ACCEPTA DACĂ I-AŞ PROPUNE SĂ...?”
Pentru Săgetător sexul este o experienţă de fiecare dată altfel. Cel puţin, va face tot posibilul să se asigure că există varietate. De aceea mintea nu-i stă pe loc şi găseşte tot felul de inovaţii chiar în timpul actului. Aşadar, singurele gânduri sunt dacă să pună direct în practică sau dacă să îţi ceară voie mai întâi. Este o adevărată dilemă pentru acest semn zofiacal.

CAPRICORN: „HMMM, ESTE DOAR A MEA!”
Capricornul este un bărbat posesiv pentru care fidelitatea este vitală. Aşa că nu-şi va putea stăpâni anumite gânduri care îi pot provoca gelozie. În general, îi place să fie singurul cu care experimentezi orice activitate sexuală, iar dacă nu te pricepi la o anumită tehnică, nu te va critica în gând, ci va fi foarte fericit să te înveţe el. Se gândeşte mereu la cum să te iniţieze în tainele sexului. 

VĂRSĂTOR: „SPER SĂ SCAPE DE INHIBIŢII ŞI SĂ MĂ SUPRINDĂ ÎN NOAPTEA ASTA!”
Orice Vărsător porneşte la drum cu mari aşteptări. Îşi doreşte să i te dăruieşti total şi să te laşi pe mâna lui. Gândurile lui se concetrează pe deschiderea cu care tratezi sexul şi speră să nu se lovească de multe reţineri din partea ta. Se plictiseşte repede şi nu-i plac lucrurile tradiţionale, aşa că se gândeşte cum să inoveze fiecare partidă de sex, fiind interesat şi de cât de receptivă eşti tu la propunerile lui.

PEŞTI: „OARE NE POTRIVIM LA PAT CU ADEVĂRAT?”
Mai ales dacă nu are multă experienţă, acest nativ se va întreba cât de compatibili sunteţi la pat şi va analiza în mintea lui aspectele pozitive şi negative pentru a-şi da seama dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Gândurile lui se axează pe a atinge punctul culminant împreună, aşa că se va bucura să remarce că trăieşti sexul la fel de intens ca el.

Sursa: unica.ro


0 Comments: